Despre Theta Simo

#THETASIMO

Despre #ThetaSimo

Cine sunt eu? Sunt o călătoare a minții și a sufletului, o căutătoare a sensului vieții și a împlinirii personale. Sunt un terapeut ThetaHealing, un ghid în procesul tău de vindecare interioară și dezvoltare spirituală.

De-a lungul vieții mele, am căutat mereu să înțeleg tainele universului și să descopăr semnificația existenței mele. În acest proces de auto-descoperire, am găsit ThetaHealing – o tehnică de vindecare energetică care mi-a schimbat viața în moduri neașteptate.

Am învățat că gândurile și emoțiile noastre negative pot fi transformate prin puterea propriei noastre minți și a conștiinței colective. Am învățat să îmi ascult intuiția și să găsesc răspunsurile la întrebările mele cele mai profunde.

Și acum, sunt aici pentru tine. Sunt aici să te ajut să îți eliberezi blocajele și să îți atingi potențialul maxim. Sunt aici să te ghidez într-un proces de transformare și să îți ofer instrumentele necesare pentru a-ți crea propria ta viață împlinită.

Cu o inimă deschisă și o minte curioasă, te aștept să începem această călătorie împreună.

#THETASIMO

Despre Theta Healing

Theta Healing este o metodă revoluționară de vindecare energetică, dezvoltare personală și spirituală, care îți permite să te conectezi cu energia pură a universului și să îți activezi potențialul interior. Această tehnică a fost dezvoltată de Vianna Stibal, care a descoperit această abordare după ce și-a vindecat propriul cancer într-un mod miraculos.

Theta Healing se bazează pe principiul că toate problemele și blocajele emoționale sunt înrădăcinate în subconștientul nostru și că putem să ne schimbăm programarea mentală și emoțională prin accesarea stării Theta. Aceasta este o stare de conștiință superioară, care ne permite să ne conectăm cu divinitatea și să ne eliberăm de limitările noastre interioare.

În timpul unei ședințe de Theta Healing, terapeutul te va ghida să intri în starea Theta și să îți schimbi programarea mentală și emoțională pentru a-ți îmbunătăți viața. Această tehnică este eficientă în tratarea unor probleme de sănătate, eliminarea stresului și a anxietății, creșterea încrederii în sine, îmbunătățirea relațiilor și dezvoltarea abilităților personale și profesionale.

În plus, Theta Healing este o tehnică holistică, care tratează întregul ființă, atât la nivel mental, emoțional, fizic, cât și spiritual. Această abordare vizează vindecarea cauzelor profunde ale problemelor și nu doar ameliorarea simptomelor.

În concluzie, Theta Healing este o tehnică puternică și eficientă, care îți poate transforma viața într-un mod pozitiv și profund. Cu ajutorul acestei metode, poți să te eliberezi de limitările interioare și să îți activezi potențialul interior pentru a trăi o viață împlinită și fericită.

#THETASIMO

Bucurați-vă de o reducere de 20% la prima sesiune de Theta Healing!