Disclaimer

#THETASIMO

Disclaimer ThetaHealing

Toate informațiile furnizate prin intermediul acestui site ar trebui utilizate exclusiv ca un ghid orientativ.

Opiniile exprimate, precum și sugestiile și trimiterile oferite se bazează pe experiența personală a autorului și sunt destinate în principal studiului și cercetării individuale.

Niciuna dintre metodele și tehnici prezentate în articolele, programele și cursurile prezentate pe acest site nu au rolul de a exclude sau înlocui un diagnostic sau un tratament prescris de un medic. Vă rugăm să urmați întotdeauna sfatul medicului și să nu întrerupeți nicio terapie medicamentoasă prescrisă de acesta.

Autorul acestui site nu oferă sfaturi medicale, iar informațiile prezentate în materialele aici publicate nu trebuie considerate substitut al sfaturilor medicale profesioniste.

Materialele disponibile pe acest site sunt destinate exclusiv în scopuri informative și au ca intenție să vă ajute în procesul de îmbunătățire a stării dumneavoastră fizice, emoționale și spirituale.

Terapiile alternative și meditația reprezintă instrumente suplimentare valoroase, care contribuie la obținerea unui echilibru emoțional, mental și la o stare generală de bine. Aceste terapii alternative (denumite și terapii complementare) pot fi integrate în paralel cu orice tratament medical convențional, deoarece abordarea holistică a acestor terapii are în vedere armonizarea și îmbunătățirea stării noastre emoționale și psihosomatice. Termenii “vindecător” și “terapie/vindecare” sunt utilizați în conformitate cu aceste principii și sunt folosiți în sensul lor larg și general, diferit de contextul lor în limbajul medical sau psihologic convențional sau în științele medicale.

Dreptul la spiritualitate și dreptul de a practica activități spirituale sunt garantate de Constituția României în conformitate cu Art. 6, Art. 29 (Libertatea Conștiinței), iar dreptul la exprimarea opiniilor referitoare la astfel de practici și accesul la cultură sunt, de asemenea, garantate constituțional conform Art. 30 (Libertatea de Exprimare) și Art. 33. Cursurile și programele sunt deschise, fără nicio formă de discriminare, tuturor persoanelor, indiferent de credința personală, nivelul de educație, ocupație, origine națională sau etnică.

Informațiile și materialele conexe prezentate pe acest site încurajează dezvoltarea conștiinței prin intermediul experienței personale și oferă oportunitatea de a avansa în dezvoltarea personală și spirituală.