Întrebări frecvente ThetaHealing®

#THETASIMO

Întrebări frecvente ThetaHealing

Avem răspunsuri la cele mai comune întrebări legate de terapia Theta Healing și cum vă poate ajuta să vă îmbunătățiți sănătatea și starea de bine.

Theta Healing este o tehnică de vindecare energetică care se bazează pe utilizarea undelor cerebrale Theta pentru a accesa subconștientul și a elibera blocajele energetice care pot împiedica vindecarea și bunăstarea.

În timpul unei sesiuni Theta Healing, veți fi ghidat să vă concentrați asupra unei probleme sau a unei zone din viața dvs. pe care doriți să o îmbunătățiți. Practicianul Theta Healing vă va ajuta să accesați nivelul Theta al creierului, pentru a elibera blocajele energetice și pentru a vă ajuta să începeți procesul de vindecare.

Sesiunile Theta Healing pot fi realizate personal sau online, utilizând o platformă video. Sesiunea durează de obicei între 60 și 90 de minute și include o discuție despre problemele sau preocupările dvs., urmată de o practică de Theta Healing.

Theta Healing poate fi benefic pentru oricine dorește să-și îmbunătățească starea de sănătate și bunăstare, indiferent de vârstă sau de nivelul de experiență în ceea ce privește vindecarea energetică.

Printre beneficiile Theta Healing se numără eliberarea emoțiilor negative și a blocajelor energetice, îmbunătățirea stării de spirit și a stării generale de sănătate, precum și dezvoltarea unei conștiențe și a unei perspective pozitive.

Theta Healing se diferențiază prin utilizarea unui nivel Theta al creierului pentru a accesa subconștientul și pentru a elibera blocajele energetice, precum și prin accentul pus pe transformarea convingerilor limitative și a modelelor de gândire negative.

Da, Theta Healing este o terapie sigură și nu are efecte secundare cunoscute. Este important să discutați cu practicianul dvs. Theta Healing despre orice preocupări sau condiții medicale anterioare înainte de a începe sesiunile.

#THETASIMO

Bucurați-vă de o reducere de 20% la prima sesiune de Theta Healing!